Over Top Fresh Handel

Over Top Fresh Handel B.V.

Top Fresh Handel B.V. is groot geworden in de handel in gesneden, gewassen en ongewassen wortelen. Bospeen, rode biet en de vergeten groenten pastinaak en wortelpeterselie kunnen wij u inmiddels ook aanbieden. In 2005 richtte Peter Matthijssen Top Fresh B.V. op. In 2012 werd dat uitgebreid met Top Fresh Handel B.V. waar Ronald Gielleit de verantwoordelijkheid voor draagt.

Top Fresh Handel B.V. in het kort

  • Handel in groenten, zoals wortelen, rode biet, bospeen en vergeten groenten

  • Hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid

  • Producten uit Spanje, Italië, Frankrijk, Israël, Nederland en Verenigd Koninkrijk

  • Gangbaar en biologisch: telers hebben certificaat Skal of Demeter

  • Telers gecertificeerd door GlobalG.A.P. of QS

  • Vanaf 2023 Certificaat IFS Broker

Goede leverbetrouwbaarheid

Top Fresh Handel kan jaarrond een hoge kwaliteit leveren met een goede leverbetrouwbaarheid. Wortelen halen wij uit verschillende landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Israël, Engeland en natuurlijk uit Nederland. Doordat wij voor geselecteerde telers uit diverse landen kiezen, kunnen wij een continue verkrijgbaarheid garanderen en zo vers mogelijk leveren. Neem gerust contact op voor de handel in wortelen en andere groenten.

Gangbaar en biologisch

Naast gangbare producten kunt u ook bij ons terecht voor biologische varianten. Onze geselecteerde biologische telers zijn Skal- of Demeter-gecertificeerd. Bij Top Fresh Handel vinden we voedselveiligheid, milieu en het welzijn en de veiligheid van medewerkers essentieel. Onze telers voldoen daarom aan de eisen van GlobalG.A.P. Voor de Duitse markt zijn onze telers QS-gecertificeerd, dus met hun Qualität und Sicherheit zit het wel goed. 

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten, of heeft u andere vragen? Laat het ons weten en neem contact met ons op.

 

Neem contact op